yourchoises - du har altid et valg
yourchoises - du har altid et valg

Retreat i Danmark og Spanien

Her kan du se mine skønne retreats.

Igennem årtusinder er stilhed og tilbagetrækning på forskellige former for retreats blevet brugt til at lære dig selv bedre at kende igennem en dyb ro, klarhed og tid til fordybelse på en måde, som ikke er muligt i hverdagen, hvor den konstante informationsstrøm og de mange gøremål forstyrrer.

Under vejledning af undertegnede kan du deltage i nærende stilhedsretreats eller i forkælende yogaretreats i Danmark eller på Villa Dorothea nær Alicante.

Nedenfor kan du se de retreats jeg afholder både i Danmark og i Spanien.

Charlottes Silent Retreat er utrolig gennemført og Klostret som ramme for weekenden er virkelig behageligt og lækkert; mit værelse med eget bad og luksus-seng var et stort bonus. Maden var vidunderlig for alle sanser og forstærkede følelsen af selvforkælelse. Det er tydeligt, at Charlotte er veluddannet, har styr på teorien bag alt hun gør og lægger mange kræfter i at tilrettelægge et mindeværdigt program. Du er altså i meget kyndige hænder. Mit personlige højdepunkt var gongbadet – en rørende oplevelse jeg sent vil glemme. Hvis du er nysgerrig på, hvad stilheden kan for sindet, så er dette retreat et meget trygt og varmt sted at prøve det.

Stine Bramsen

Stilhedsretreat med blid yoga, meditation og lydbade på Sostrup Slot & Kloster

Sostrup Slot & Kloster, Maria Hjerte Engen 2, 8500 Grenå

2024:

21. - 24. november 2024 (4 dage) FÅ PLADSER

2025:

22. - 26. januar 2025 (5 dage)

20. - 23. november 2025 (4 dage)

Nogle indsigtsfulde dage i stilhed i de smukkeste rammer.

Bemærk, at du bor på dit eget smukke værelse med eget bad og toilet

Du vil igennem de stille dage blive tilbudt guidede meditationer samt blid mindful yoga i den gulvopvarmede og enestående pyramidesal. Du tilbydes dybdeafspændinger og lydbade. De skønneste måltider samt overnatninger på de lyse og fine klosterceller med dit eget bad og toilet.

Stilhed er nødvendig for os mennesker. Stilhedsdagene er et smukt og nærende åndehul i en tempofyldt hverdag med mange gøremål og informationsstrømme. Et åndehul for klarhed, som kan genoplive kontakten til dig selv og din retning i livet.

Priser

4 dage: kr. 6.200,-

5 dage: kr. 7.200,-

Kære Charlotte. 1000 tak for sidst, det var en ubeskrivelig oplevelse. Det er så sjældent at opleve en så stærk æstetisk oplevelse, hvor ALT var i orden, der var ikke én eneste ting, der ikke spillede og som du ikke selv kunne tage ansvar for som deltager. Vejret var fantastisk, magisk, helt vidunderlig som i et eventyr. Parken det rene healings-center Klostret trygt, stemningsfuldt og bare vidunderligt. Kirken rummede os alle og omfavnede os. Maden nærede vores kroppe og det emmede af kærlighed. Deltagerne var stille, hensyns- og omsorgsfulde, mærkede accept og respekt i stilhed og ikke mindst: Hele dit professionelle program og din måde at vise os vejen Det var meget lærerigt for mig at følge dig stille gennem dagene og se din måde at være i dit ”arbejde” på. Du er et helt specielt menneske Charlotte og for første gang i mange år, er jeg nået til en erkendelse af at hvis ”tiden skal læge mine sår……så arret bliver sund og smukt”, skal den bruges med omtanke for mig som menneske. Karen

Yoga- og fordybelsesretreat på Sostrup Slot & Kloster

En vitaliserende pause med blid yoga, meditation, chakrahealing, gongbade, lydhealing, afspænding og lækkert mad.

Sostrup Slot & Kloster, Maria Hjerte Engen 2, 8500 Grenå

2024:

19. - 22. september 2024 FÅ PLADSER

2025:

22. - 25. maj 2025

25. - 28. september 2025

Træd ind i din egen tidsboble. Giv dig selv en smuk og mindeværdig oplevelse på det stille, men meget storslåede Sostrup Slot & Kloster, omgivet af den skønneste og meget beroligende natur.

Bemærk, at du bor på dit eget smukke værelse med eget bad og toilet. Ingen deling af værelser, men en fantastisk mulighed for ro og tilbagetrækning, når du har behov for det.

Fra torsdag kl. 16.00 til søndag kl. 12.00 kan du detoxe din krop og dit sind fra udefrakommende forstyrrelser.

Du bliver næret af min blide mindfulde yoga, dybdeafspændinger, chakrahealing, gong-bade og guidede meditationer. Skønt, sundt og meget velsmagende mad.

Dagene vil give dig et vitaliserende og genopbyggende pusterum fra hverdagens mange gøremål.

Din helt egen tidslomme fyldt med egenomsorg og næring, som ikke kun kommer dig til gode, men også de mennesker, du har omkring dig, når du kommer hjem igen.

Priser

4 dage: kr. 6.200,-

Kære Charlotte. Jeg syntes ofte at ordet ”magisk” bliver brugt i flæng. Men dit yoga retreat i sidste uge var intet mindre end MAGISK for mig. Alt var magisk lige fra de helt fantastiske rammer, ovenud lækker mad, din skønne og professionelle yoga og guidance og nogle fantastiske gong-bade både i Klosterkirken, i det fri og i den smukke kuppelsal. Sostrup Slot & Kloster emmer af ro og fred – og jeg kan ikke tænke mig nogle skønnere rammer. Lone

Charlotte, du kan noget helt særligt. Dine retreats emmer af æstetik. Det opleves som om, at alt er gennemtænkt og forberedt ned til den mindste detalje. Jeg følte mig velkommen, set og taget af fra start til slut. Din faglighed, din undervisning og din guidning er af meget høj standard. Jeg har fået meget mere med, jeg gentager meget mere, end jeg overhovedet havde drømt om. Dine retreats er bare helt enestående og ganske særlige. Tina

Yogaretreat i bjergene nær smukke Alicante i Spanien

Skønne dage med yoga, chanting, meditation, gongbade og masser af forkælelse. Retreatet på Villa Dorothea er kun for kvinder.

Villa Dorothea, Calla Holanda 5, Alicante, Spanien

2024:

24. august - 31. august 2024 UDSOLGT

2025

23. august - 30. august 2025

30. august - 6. september 2025

På det meget smukke Villa Dorothea vil du kunne nære dig selv med det skønneste og velsmagende vegetarmad. Blid mindful yoga om morgenen samt blid mindful yoga med en helt fantastisk dybdeafspænding om aftenen. Gongbade (afstressende lydhealing) og mindfulde vandreture i de smukke bjerge. Endvidere tilbydes du undervisning i at leve mindfuldt, som er yderst stressreducerende.

Pris

Kr. 9.995,- ekskl. flybillet og transfer.

HJORTS Badehotel i Skagen

Af hjertet tusind tak for et helt igennem fantastisk retreat. Du formår på smukkeste vis, at skabe trygge rammer, som det er min oplevelse, at alle i dyb tillid kan læne sig ind i. Personligt kunne jeg ikke være mere taknemmelig , for din støtte og den udvikling jeg fik med mig hjem i bagagen. Om det er i din yoga guidning, din lydhealing eller dine 1:1 sessioner, så leverer og inspirerer du på højeste klinge. Du formidler fra hjertet og det mærkes tydeligt at du kommer fra det reneste og fineste sted. Jeg elsker din ærlighed og ikke mindst din egen deling, der på mange måder gjorde en kæmpe forskel for mig - TAK FOR DEN Du har mine vildeste anbefalinger og jeg ville ønske alle havde en Charlotte i deres liv. Charlotte

Tak er så fattigt et ord i forhold til det jeg gerne ville kunne udtrykke af taknemmelighed for denne uge. 1 uge med de højeste frekvenser på alle plan: de overvældende smukke omgivelser med bjergene, smukke smukke Villa Dorothea, og maden. Men allermest din kærlige guidence i yogaen og chantingen, og når du svøber os ind i healende lyd-og gongbade. Det hele samles og forstærkes til en højere mening i samværet med de vidunderlige piger jeg har været sammen med. I lærte mig allesammen noget....hver og en af jer. At kæmpe, være sårbar, at smile gennem tårer, at være stærk og ydmyg.....og sågar retten til at kræve og sætte grænser. Tak til jer alle sammen. Susan

Et yoga retreat hvis lige man skal lede længe efter. Min krop, sind og sjæl smiler stort ved tanken om den helt særlige uge, jeg lige har oplevet på dette smukke sted med manden i mit liv. 3 timers yoga hver dag, mixet i den mest velsmagende cocktail med vandreturer, besøg i Althea by, undervisning på højt plan, de vildeste gongbade, vegetarmad så fuglene synger, ubeskriveligt godt selskab. Jeg kunne blive ved med at fylde på, det har virkelig været balsam for sjælen. Charlotte H

Vidunderligt sommer yoga retreat på toppen af Danmark

Få nogle skønne dage på HJORTHS Badehotel i Skagen med blid yoga, chanting, meditation, dybdeafspændinger, gongbade, lydhealing og masser af forkælelse.

HJORTHS Badehotel, Kandebakkevej 17, 9990 Skagen

2024:

9. - 13. juni 2024 UDSOLGT

16. - 20. juni 2024 UDSOLGT

På det stemningsfyldte badehotel vil du kunne nære dig selv med med samhøringhed, gode grin og den lækreste gourmetmad i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Din krop vil elske den blide mindfulde yoga med chanting om morgenen samt blid mindful yoga med en helt fantastisk dybdeafspænding, inden du skal nyde middagen om aftenen. Gongbade og meget afstressende lydhealinger. Mulighed for at vække kroppen med et dyp i Vesterhavet. Guidede gåture til Råbjerg Mile og langs det kraftfulde Vesterhav.

Pris

Kr. 8.995,-

HJORTS Badehotel i Skagen

Det er ikke "bare" et yogaretreat. Det er så meget mere. Der er så meget selvomsorg. Min krop føles blød som modellervoks. Jeg er blevet forløst på et dybere plan og har fået adgang til en barnlig glæde, jeg havde glemt, at jeg havde. Jeg mærker en helt ny følelse af frihed. Jeg er så glad og taknemmelig. Retreatet oversteg, på mange planer, mine forventninger. Lene og Ulla

Det er så professionelt, men på et meget varmt og hjerteligt plan. Du er så omsorgsfuld og ser os alle. Du skaber tryghed til, at jeg bare kan være mig. Det er en befrielse at få lov til at opleve. Jeg kan bare overgive mig, da jeg oplever, at du har styr på alt. Det er så vidunderligt, kærligt og trygt at være med på dit retreat. Charlotte, Helle og Karin

Det er vidunderligt, når jeg selv er leder, at jeg kan opleve at blive ledt på en rolig og professionel måde. Det er så dejligt, at vi også møder mennesket bag den professionelle underviser. Dit retreat emmer af æstetik og tryghed. Du er den fineste og mest kærlige retreatleder, jeg har mødt. Alt er tænkt for mig, så jeg læner mig bare ind i en ren væren og nyder det hele. Maden er helt, helt vidunderlig - fyldt med farver og velsmag. Jeg bobler af glæde og taknemmelighed for de her dage, som jeg har svært ved at bekrive med ord. Det er som at have champagne i kroppen. Dorte, Jens, Kirsten og Lone

Tilmeldinger og forespørgsler kan ske på

mail: cs@yourchoices.dk

yourchoises - du har altid et valg

Rolighedsvej 45a - 8240 Risskov

Mobil: 40 48 40 65

Mail: cs@yourchoices.dk