yourchoises - du har altid et valg
yourchoises - du har altid et valg

Om Charlotte Højgaard Siepmann

Måske undrer du dig over, at du skal sende mig en mail, når du tilmelder dig.

Det er helt bevidst, at jeg ikke tilbyder et online betalingsystem, da jeg oplever, at det skaber en distance imellem dig og mig.

Nærvær og menneskelig kontakt er vigtigt for mig, så derfor foretrækker jeg at høre fra dig på mail, så jeg kan svare dig personligt tilbage.

Om Charlotte Højgaard Siepmann

Mastercoach, stresscoach, meditationslærer, mindfulness underviser, yogalærer og lydhealer.

Ud over min teoretiske uddannelse, som certificeret mastercoach, mindfulness underviser, yogalærer, lydhealer samt en lang række specialiserede kursusforløb, har jeg som en af de få undervisere og coaches, mere end 20 års salgs- og ledelseserfaring fra primært IBM og TDC. Det betyder, at jeg lynhurtigt fanger, hvilke udfordringer en virksomhed står med, samt hvilke udfordringer du som leder og som medarbejder kan opleve.

Min mangeårige praktiske erfaring gør min tilgang til både privat personer, medarbejdere, ledere samt teams ret unik.

For 16 år siden fik jeg selv et alvorligt stress kollaps. At have været der selv og på egen krop have erfaret, hvad det kræver af både dig som stressramt samt af dine omgivelser, har taget mit arbejde omkring stresshåndtering til et ganske særligt niveau. Derfor tilbyder jeg også individuelle samtaler til dig, som er stressramt.

Mine forløb

Jeg har mere end 3500 coaching sessioner bag mig. Jeg har undervist over 1100 deltagere på mine mindfulness forløb. Jeg har undervist mere end 600 ledere i meditation. Jeg har afholdt en lang række både stilheds- og yogaretreats i Danmark og i Spanien.

Derudover har jeg afholdt workshops, uddannelsesdage og foredrag for både private og offentlige virksomheder primært omkring motivation, selvledelse, kommunikation, samarbejde, meditation samt mental sundhed.

Mine mindfulness og yoga forløb afholdes som åbne hold. Derudover tilbyder jeg skræddersyede forløb ude i virksomhederne. Mange virksomheder bruger forløbene som et stressforebyggende arbejde eller til at håndtere det pres, som medarbejdere og ledere ofte må navigere i på arbejdspladsen.

Jeg står for at bidrage til det enkelte menneske med en kærlig, nærværende, livsnær og vedkommende læring.

Nyhedsbrev

Udfyld blanketten og så modtager du mit nyhedsbrev, som udsendes jævnligt.

* Påkrævede felter
yourchoises - du har altid et valg

Rolighedsvej 45a - 8240 Risskov

Mobil: 40 48 40 65

Mail: cs@yourchoices.dk