Coaching / Værdiafklaring

Værdiafklaring

Jo mere overensstemmelse, du skaber imellem dine værdier og det du vælger at gøre, jo større balance og dermed indre glæde og styrke vil du opleve. 

Dette gælder både for dig som leder, som medarbejder eller dig som privatperson.

Mange af os har faktisk en meget lille indsigt i, hvad vores værdier egentlig er. Vi lever i en tro om, at vi ved, hvad de er og træffer dermed valg, som ikke er i overensstemmelse med vores inderste værdier.

At træffe valg, som ikke er i overensstemmelse med vores værdier skaber ubalance i form af misfornøjethed, træthed, søvnløshed, selvkritik, stress eller anden sygdom. 

En værdiafklaring er en meget styrkende proces, fordi jo flere værdier, du er bevidst om, jo færre vil der være, du flygter fra uden din egen styrkende og energigivende retning.

Værdiafklaring under coaching

Som coach er jeg trænet i at lave en værdiafklaring sammen med dig, så du får øje på konsekvenserne ved at forlade dine værdier og dermed opnå støtte til at turde efterleve dine værdier.

Referencer

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på mail cs@yourchoices.dk eller på telefon 86 570 000.

  

Jeg har slet ikke tænkt over, at min stress skyldtes, at jeg gang på gang forlod min værdier. Lod mig bare rive med. Idag er jeg bevidst om de værdier, jeg gerne vil leve efter. Bevidstheden gør, at jeg kan mærke efter om jeg i den travle hverdag er på vej væk eller imod mine værdier. Det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv
36-årig mand fra Viborg
En hver leder burde lave værdiafklaring
28-årig leder af en butik
YourChoices / Charlotte Siepmann | Rolighedsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 570 000