Mindfulness / Stilhedsretreat på Helgenæs

Stilhedsretreat på Helgenæs

Giv dig selv et nærende og ressourceopbyggende pusterum.

Under vejledning af underegnede kan du nu få en meget smuk og mindeværdig oplevelse på det fredsfyldte buddhistiske retreat-center, Gomde, på Helgenæs i den stille og skønne natur ved Mols Bjerge.

Igennem årtusinder er stilheden blevet brugt til at lære dig selv bedre at kende igennem en dyb ro, klarhed og tid til fordybelse, på en måde som ikke er muligt i hverdagen, hvor den konstante informationsstrøm og de mange gøremål forstyrrer.

Dagene vil berige dig med stilhed, meditationer, silent walking, blid yoga, afspænding, refleksion, mindful eating, sund og nærende mad, sunde snacks samt overnatninger på dit eget lyse værelse. Endvidere vil der være mulighed for personlige samtaler, hvis du får behov.

Prisen for ovenstående inkl. 3 overnatninger samt en indbydende forplejning er kr. 3.195,- inkl. moms.

Det smukke buddhistiske tempel vil sammen med mig skabe trygge og rolige rammer for nogle helt vidunderlige dage, som vil nære både din krop og din sjæl.

Indtjekning på dit værelse skal ske torsdag, den 25. januar 2018 mellem kl. 17.00 og 18.00. Vi slutter retreatet søndag kl. 12.00, så du har lidt tid, inden ugen starter.

For at du virkelig kan give dig selv muligheden for ro og fordybelse, vil der ikke være adgang til tv, computer, ipad, mobiltelefon eller alkohol.

For mig personligt, er et stilhedsretreat den smukkeste gave, jeg kan give mig selv. Jeg er derfor så taknemlig for, at jeg nu får mulighed for at give dig den oplevelse, og så endda i det smukke buddhistiske tempel, Gomde, Smedehalden 3, 8420 Knebel, med den helt fantastiske og stille natur som indramning.

Tilmelding kan ske på mail til cs@yourchoices.dk  - skriv dit fuld navn, adresse, telefonnummer samt e-mail. Jeg bekræfter din tilmelding med en faktura. Når du har indbetalt beløbet, er du endelig tilmeldt.

Jeg glæder mig til at lade stilheden og min undervisning nære dig.

Charlotte Siepmann

 
 

Charlotte Siepmann

Jeg glæder mig til at se dig!
 
 
YourChoices / Charlotte Siepmann | Rolighedsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 570 000