Coaching / Enneagram

Enneagram og enneagramtest

Da jeg lærte Enneagrammet at kende, forstod jeg for første gang i mit liv, hvorfor jeg gang på gang reagerede uønsket, når jeg kom under pres. At forstå, gav mig pludselig en indsigt og en stor lyst til at ændre mine reaktionsmønstre til vaner, som tjener mig fremfor at spænde ben.

Med Enneagrammet har jeg fået en dyb forståelse for, hvorfor mine omgivelser vælger at reagere, som de gør og via mine indsigter skabt langt stærkere relationer i mit liv.

Enneagrammet beskriver ni forskellige persontyper, og hvordan vi rent faktisk ser os selv.

Gennem en øget selvindsigt bliver du bevidst om dine reelle styrker og svagheder, dine handlemuligheder, dit sprog og dine personlige kompetencer.

Hver type har sin særlige udviklingsvej.

Hver type har ligeledes ni niveauer af selvindsigt, som afhænger af om du befinder dig i dit mentale sunde niveau, almindelige niveau eller usunde niveau.Enneagrammet anvendes til at få øje på din persontype, dit mentale udgangspunkt, og forståelse for dine motiver for dine handlinger.

Den viden du opnår igennem en enneagramtest, synliggør dine potentialer samt virkeliggørelse af disse.

Du vil opleve Enneagrammet som din helt personlige og brugbare GPS. 

Enneagrammet er et stærkt persontypeværktøj, som kan anvendes personligt, til dig som leder og i teams.


Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på mail cs@yourchoices.dk eller på telefon 86 570 000.

Ennagrammet

 
 
 
 
Et stærkt værktøj til selvledelse
28-årig kvinde fra Hammel
Jeg er rystet over, hvor meget Enneagrammet ramte plet, da jeg lærte min type at kende. Vildt givende, at blive bevidst om mit potentiale
33-årig mand fra Århus N
Lidt af en øjenåbner for menneskelig forståelse - fed proces
43-årig kvinde fra Århus C
YourChoices / Charlotte Siepmann | Rolighedsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 570 000