Min vision

Your choice... du har altid et valgt, vælg det rigtige. Som menneske og dermed som coache har jeg en vision: "At støtte mennesker i at sige det, de drømmer om højt!" Jeg hjælper dig med at skabe styrkende og energigivende retninger for dig selv, dine medarbejdere eller dit team 

Hvad er coaching?

Coaching er et fantastisk værktøj til at få øje på nye muligheder og dermed skabe et liv med langt højere energi og glæde. 
 
Igennem coaching får du øje på, hvad der i virkeligheden forhindrer dit i at opnå det, du gerne vil.
 

Lifecoaching og parcoaching

Som coach står jeg for, at vi skal SLUKKE selvkritikken – STYRKE vores personlige drive og finde den ægte livsglæde tilbage. Et coachingforløb hos mig giver dig dit eget fortrolige rum, hvor du kan skabe en energigivende retning i livet ved at vende tilbage til dine kerneværdier.
 
Læs mere om Lifecoaching og Parcoaching

Ledercoaching

Et forløb hos mig tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for dig, så du opnår klarhed over dine grundlæggende værdier, opnår større gennemslagskraft samt mulighed for at udvikle dine kompetencer.
 

Lyn-ledercoaching

Har du brug for at blive ”sat op” til en hektisk dag, en svær samtale eller et udfordrende møde, kan du vælge en klippekortsordning, som giver dig adgang til 10 x 10 minutters lyncoaching.
 

Teamcoaching og konfliktmægling

Teamcoaching et stærkt værktøj til at opnå forandringer og forbedrede resultater i teams. Teamcoaching giver dig mulighed for at skabe highperforming teams, som øger motivationen og arbejdsglæden, hvilket afspejler sig direkte på bundlinjen.

Foredrag

Med udgangspunkt i at motiverer, holder jeg en række foredrag for både private og virksomheder. Mine foredrag er levende og autentiske, du vil opleve mennesket bag. Endvidere har jeg selv erfaret, at det ikke altid er lige let at finde den rigtige vej, men vi KAN, hvis vi VIL. 
 

Workshops

Mine workshops tager udgangspunkt i, at vi skal motiveres til at reflektere og træne den nye viden. Dette gør jeg igennem en række tankevækkende øvelser (helt ufarlige, men tankevækkende) krydret med inspirerende tale og eksempler fra hverdagen.
 

Ennagram og værdiafklaring

Enneagrammet beskriver ni forskellige persontyper, og hvordan vi rent faktisk ser os selv. 

Jo mere overensstemmelse, du skaber imellem dine værdier og det du vælger at gøre, jo større balance og dermed indre glæde og styrke vil du opleve. Dette gælder både for dig som leder, som medarbejder eller dig som privatperson. 

Læs mere om Ennagram og Værdiafklaring
YourChoices / Charlotte Siepmann | Rolighedsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 570 000