Mindfulness / 10 ugers mindfulnessforløb

10 ugers mindfulnessforløb

Ønsker du at mærke en større indre ro, når tingene går stærkt, samt et større nærvær i din dag? Så er dette livsnære mindfulness forløb en fantastisk mulighed for dig.

Forløbet afholdes over 10 gange á 2,5 timer pr. gang. På de 10 gange vil du opleve at træne mindfulness igennem spændende teori, udbytterige øvelser samt mindfulde meditationer og blide yogastræk.

Hver gang starter vi med blide yogastræk (som alle kan være med til). Vores ubalancer lagres i kroppen, og vi kan forløse dem igennem strækkene. Vi arbejder med kropsscanninger, meditationer og du undervises i de mindfulde principper.

Jeg står, som underviser for, at vi skal kunne tage mindfulness med ud fra undervisningslokalet, og kunne bruge det som effektfulde tilgange til livet – ikke mindst når livet udfordrer. Så min undervisning er jordnær og meget hverdagsrelevant.

Jeg har undervist mere end 500 deltagere. Fælles er, at de ofte nævner, at de nemt kan genkende sig selv i det, jeg formidler. Derved oplever de, at det bliver væsentligt lettere at omsætte undervisningen til deres egen virkningsfulde praksis i hverdagen.

Du får stort udbytte af forløbet, uanset om du kender til mindfulness og har en daglig praksis, er kommet væk fra din praksis og ønsker at vende tilbage, eller kun kender lidt eller slet ikke noget til mindfulness.


Prisen for hele forløbet (10 gange 2,5 timer) er kr. 2.995,- inkl. moms.

Ønsker du at tilkøbe 2 stk. samtaler hos mig, som en ekstra og individuel støtte, kan jeg tilbyde dig en samlet pakke til kr. 4.250,- inkl. moms. Du kan benytte samtalerne under forløbet, eller i op til 3 måneder efter forløbet er afsluttet.

Følgende hold for foråret 2018 er åbne for tilmelding nu:
  • Hold 1: Onsdage kl. 09.00 – 11.30
  • Hold 2: Onsdage kl. 18.00 – 20.30
  • Den 21. februar, 28. februar, 7. marts, 14. marts, 21. marts, 28. marts, 4. april, 11. april, 18. april samt 25. april 2018
Undervisningen foregår i mine sjælefulde lokaler på Rolighedsvej 45, 8240 Risskov.
Der er gratis parkering lige ved huset, buslinje 20 lige til døren eller 10 minutter på cykel fra midtbyen.

Tilmelding kan ske på mail cs@yourchoices.dk. Oplys dit navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, e-mail samt det hold nummer du ønsker at deltage på. Du vil så modtage en faktura, og når denne er indbetalt, er du tilmeldt.

Din underviser

 
 

Charlotte Siepmann

Coach og Mindfulness underviser.
 
Jeg glæder mig til at se dig!
 
YourChoices / Charlotte Siepmann | Rolighedsvej 45, 8240 Risskov  | Tlf.: 86 570 000